15. huhtikuuta 2014

THROWBACK THROUGH DRESSES

Päättötyöni aiheena oli aikamatka. Mun aikamatkani sijoittuu vuodesta 1998 vuoteen 2014. Etsin pinon kuvia käyttämistäni mekoista, ihan vauvasta tähän päivään saakka. Jostain syystä peruskoulun ala-asteen ajalta en löytänyt yhtäkään mekkokuvaa, mutta tässäpä näitä:


Vauvana mulla oli päällä useampiakin mummoni neulomia ja virkkaamia mekkoja. Kastemekko taisi olla ihan ensimmäinen mekko, johon minut on puettu!


Melko simppeli raitamekko ja isän hattu, kukkaa ja röyhelöä, sekä punainen prinsessamekko, vaikka en ikinä ole mikään prinsessatyyppi ollut. :D


Farkkua, pitsiä, sekä niin klassista kuin vähän ällösöpömpääkin kukkakuosia.


Balettiasu, talvinen samettimekko, sekä melkein puhki kulutettu ruudullinen lempparihame.


Perinteinen Marimekon taskumekko päälläni edustin eskarin kuvauspäivänä ja vaalea tilkkumekko pääsi käyttöön päättäjäisissä. Kesällä päältäni on löytynyt värikkäitä kukkakuoseja.


Sitten pari viimeaikoina käytettyä mekkoa: kasin kevätjuhlaan puin valkoisen, klassisen ja pelkistetyn (ja silittämättömän...) mekon.


Rippimekkosta löytyi pitsiä, pieniä paljetteja, high-low -helma sekä nude väri.

Näistä on siis tultu edellisen postauksen valkeaan sifonkimekkoon. Pitsiä löytyy sen lisäksi myös monesta muusta mekostani vuosien varrelta. "Juju" olkaimissa on ehkä sellainen vähän uudempi juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♡ // Thank you for leaving a comment ! ♡